Супер са станали. Каква е цената ориентировъчно само
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля топката на скоростният лост?
Collapse
X
-
Волан - 60лв.
Топка - 10лв.
Маншон - 10лв.
Волана е със червен шев, ама после ще го снимам по-детайлно, че на това слънце нещо .. цъsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Къде ти ги правиха че аз днес се занимавам с ръчната и са свалени маншона на скоростите и на ръчната а пък имам черна и сива кожа и се замислям дали да не ги сменя с нови/да ми ушият някъде. Иначе всичко е станало супер. Отказа ли се от бялата част отдолу на волана.
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениея дай координати, че особено това със ремонт на седалка може да ме заинтригува
иначе мнение, за топка на скоростен лост - само оригинална ...
лошото е че те са май доста скъпи- 100тина евра....
Comment
-
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеКопчето от Ибея дойде, да не отварям нова тема, ето го и него. С много яка торбичка
Отново големи благодарности на vladev. Старото копче, горкото, тотално сдаде багажа и през 2-3 месеца трябваше да се чисти бутона щото алармата запичаше.Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеРадвам се, че е паснало.В следствие на това алармата се включва и изключва почти с докосване на копчето, преди си трябваше дълбане с пръста и опипване на бутончето под разложената гума
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеКолега колко пари ти излезна копчето, и може ли да ми поръчаш едно и на мен.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеРадвам се, че е паснало.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеМанол ми ги прави, за него има доста изписано по форумите, ако искаш ще ти дам телефона.
Ето волана от близо.
Много добре изпипа волана тези дни, и топката на скоростния лост преди 2 години.
Comment
-
С ключ ще замине целият лост.Намери си друга топка и срежи тази с ножовка.Тоест я разцепиsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment